NAJČEŠĆA PITANJA

Najčešća Pitanja

Sve proizvode šaljemo PostExpress-om.
Porudžbine koje stignu do 12h šaljemo istog dana i rok isporuke je 1 dan (osim nedeljom), porudžbine koje stignu posle 12h šaljemo sutradan i rok isporuke je 2 dana (osim nedeljom).

Isporuka proizvoda je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Trenutno je moguće kupiti naše proizvode putem naše zvanične prodavnice i putem veb sajta supplemento.rs

Poštarina za poručena 3 ili više proizvoda je besplatna. Za manje proizvoda poštarina se obračunava na osnovu cenovnika PostExpress usluga:

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

https://www.posta.rs/cir/alati/KalkulatorCena.aspx?vrPos=peSrb

Kada završite sa pravljenjem porudžbine, imaćete opciju odabira plaćanja pouzećem kuriru, kao i mogućnost onlajn plaćanja. 

Vaša podrška i povratne informacije su ključni za našu misiju i svrhu. Imate pitanja o našim proizvodima, nedoumice ili imate posebne zahteve? Budite slobodni da nam se obratite! 

Možete nas kontaktirati putem kontakt forme, putem  email-a, ili nas možete pozvati na +381 65 9067 689 svakog radnog dana od 08h do 16h. 

Svaka bočica je 50ml, dnevna preporučena doza je 2-3 puta dnevno po 40 kapi. Uz redovno korišćenje, bočica će Vam trajati oko 10 dana. Ovo može varirati zavisno od prepisane doze od strane doktora.

Svi naši proizvodi poseduju Stručno mišljenje Farmaceutskog fakulteta, upisani su u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije i rađeni su po HACCP (HASAP) standardu.

Još uvek ne, ali prijavom na naš Newsletter možete očekivati specijalne ponude!